L-building
         
             
Welkom Interieur / Renovatie Diensten Realisaties Premies Contact
   
 
   
Naamloos document

INTERIEUR & RENOVATIE

De totaalaanpak van L-Building betekent de architecturale ontwikkeling – productie – en uitvoering van uw project.

WE THINK

Samen met de bouwheer neemt L-Building de tijd om vorm te geven aan het project door samen ideeën uit te wisselen en visies naast elkaar te leggen. Uit dit overleg groeit een totaalconcept waarin de harmonie tussen vorm, materiaal en detaillering centraal staat.

WE DRAW

Onze architecten – designers zijn meester in het ontwerpen van unieke projecten met een natuurlijke klasse en een warm interieur.

Veel aandacht wordt besteed aan de nodige detailleringen van het ontwerp. Vanaf het beginstadium worden architectuur en inrichting duidelijk op elkaar afgestemd om zo tot een harmonieus geheel als resultaat te komen.

WE CREATE

Hier krijgen de totaalontwerpen hun plaats in de realiteit. L-Building staat in voor de volledige opvolging van ontwerp - productie – coördinatie en uitvoering. Deze complete service garandeert een zorgeloze uitwerking van Uw totaalproject waarin de bouwheer slechts met één contactpersoon hoeft te communiceren.

WE DELIVER

Het eindresultaat van onze creativiteit en ruimtelijk denken is steeds een totaalproject waarin vormgeving en visie weerspiegeld worden. Onze concepten onderscheiden zich op gebied van architecturale meerwaarde.

L-Building onderscheidt zich door ook na de creatie van Uw totaalproject een betrouwbare partner te zijn voor onderhoud en na-service.
 

 

" Wat bezielt een mens

Om te bouwen aan zijn droom

Op zoek naar geluk

Met een baksteen in zijn maag

Hunkerend naar zijn ideale droomplek

Gevuld met heel wat nestwarmte

Veilig en geborgen

Stijlzuiver en ademend

Naar een charmante sfeer

Met gevoel voor schoonheid en

authenticiteit"

© 2018 All rights reserved L-Building   Design & Development by ICTdesign